CÉGÜNK WEBSHOP MAGAZIN HÍREK  

CÉGÜNK
A Társaság bemutatása
Vezető munkatársak
ISO tanusítványok
CE tanusítványok
Innovation

TERMÉKEINK
ÚJSZÜLÖTT GYÓGYÁSZAT
Inkubátorok
Reanimációs asztal
Kékfénylámpa család
Infúziós pumpák
OTTHONI GYÓGYÁSZAT
Vérnyomásmérők
Tartozékok
TENS készülékek
Tartozékok
MEDICOR SHOP
MEDICOR CSOPORT

 

BELÉPÉS DISZTRIBÚTOROKNAK

Bejelentkezés

 

ELÉRHETŐSÉG
 

H-1097 Bp. Illatos út 9.

+36 (1) 280-6900+36 (1) 280-6900
+36 (1) 280-6336+36 (1) 280-6336
info@medicor.hu
medicor

 

PARTNEREINK


 

A Társaság bemutatása
 

 

A MEDICOR Elektronika Zrt. 500.000 EURO jegyzett tőkéjű, 2-3 millió EURÓ árbevételű, 100%-ban magyar, magántulajdonú vállalkozás.

 

A Társaság összefogója a MEDICOR® Csoportnak, amely az Európai Unió egyik nagy orvostechnikai eszközök-készülékek fejlesztője és gyártója.

 

A MEDICOR Elektronika Zrt. Alapító és vezető tagja a Magyar Medikai Gyártók és Szolgáltatók Szakmai Szövetségének.

 

A Részvénytársaság Közép-Európában kiemelkedő szerepet tölt be az újszülött-gyógyászati műszerek fejlesztésében, gyártásaiban, és az egész világon értékesíti azokat. Jelentős a Részvénytársaság forgalma - elsősorban Magyarországon – a HOME-gyógyászati termékekből is.

 

A MEDICOR Elektronika Zrt. Fő termékei:

  • kórházi műszerek:
    klinikai csecsemő inkubátorok, újszülött reanimációs és melegítő asztalok, kékfénylámpák, infúziós pumpák, valamint újszülött-gyógyászati kiegészítő termékek.
  • otthoni diagnosztikai és terápiás termékek:
    csecsemő mérlegek, apnoe-alarm, digitális vérnyomásmérők, TENS készülékek, vércukorszintmérő készülékek, digitális hőmérők, izommasszírozó készülékek.

A Társaság több száz nem saját gyártású márkás terméket is forgalmaz, WEB-áruházat üzemeltet.

 

A Társaság része volt a több, mint fél évszázada alakult MEDICOR MŰVEK állami vállalatnak, és jogutódja az 1983 elején létrehozott MEDICOR MEDAKKU Leányvállalatnak, illetve a MEDICOR Diagnosztika Kft-nek. A Társaság 1989 január 1-től Részvénytársasági formában működik.

 

A Társaság munkájának és termékeinek jó minőségét a folyamatos fejlesztés, a megbízható gyártás, és a szigorú minőségellenőrzés garantálja. Széleskörű, minősített hazai és nemzetközi beszállítói hálózattal működik együtt.

 

A Társaság bevezette és működteti az EN ISO 9001:2000 és az EN ISO 13485:2003 szabványok követelményinek megfelelő Minőségirányítási  Rendszert.

 

A Társaság termékei kielégítik az Európai Gazdasági Közösség Tanácsa 93/42/EEC direktívájának az orvostechnikai készülékekkel kapcsolatos követelményit, megfelelnek az Európai Unió termékszabványainak, és a CE Certiso Orvos- és Kórháztechnikai Ellenőrző és Tanúsító Kft. Által auditáltak, CE jelzettel rendelkeznek.

 

A Társaság által gyártott készülékek bevizsgáltak és forgalomképesek az Európai Unión kívül sok más országban, pl.: Oroszországban, Ukrajnában, Fehéroroszországban.

 

A Társaság kitűnő referenciákkal rendelkezik az általa gyártott, illetve értékesített termékekre. Készülékei ott vannak minden magyar korházban. Nagy mennyiségben szállított a FÁK, különösen Oroszország, Ukrajna, Fehéroroszország, valamint Lengyelország, Németország, Olaszország, Románia, Franciaország, Ausztria, Szlovákia, Belgium piacaira, ugyanakkor több terméket értékesített Dél-Amerikába ( Brazília, Peru ), a Közel-Keletre ( Egyiptom, Szíria, Irán ), és Afrikába ( Líbia, Algéria ). Sikeres kapcsolatokat épít Kína és India piacain.

 

A Társaság a jelenben és a jövőben is intenzív piackutatást végez, meglévő kapcsolatait folyamatosan ápolja, úgy a magyar, mint a külpiaci Partnerekkel, Vevőkkel.

 

A Társaság filozófiájának jelmondata:

"MEDICOR® - Az egészséges kapcsolat."Dr Steiner Arnold

Vezérigazgató

 

 

 

BABYLIFE® márkájú BLF-2001 típusú klinikai intenzív csecsemő inkubátor család létrehozásáért amely 2008. évben elnyerte a Magyar Termék Nagydíj® Kitüntető címet. 

Inkubátorok

Inkubátor


BABYLIFE®  BLR-2100 csecsemő melegítő és újraélesztő asztal

2012. évben elnyerte a Magyar Termék Nagydíj® kitüntető címet

Reanimációs

Reanimációs asztal

Kékfénylámpa

Kékfénylámpa

Infúziós

Infúziós pumpa

Vérnyomásmérők

Vérnyomásmérők

TENS

TENS készülékek

Adatvédelem|Jogi nyilatkozat|Honlaptérkép|Impresszum