Magazin

MEDICOR Zrt. Egészségmagazinja

655749cc47c70261350978.jpeg

A MEDICOR Zrt. MEDICOR® BABYLIFE® márkajelű kórházi újszülött inkubátort adományozott a Hungary Helps Ügynökség részére

Témakörök: Életmód, táplálkozás Diéta, fitness Születés Kutatás Érdekesség

A magyar kórház- és orvostechnikai ipar megfelelő adottságokkal, létező és ismert hagyományokkal rendelkező kiemelkedően sikeres és tradicionális ágazat, meghatározó képviselője a MEDICOR  Újszülött gyógyászati készülékek fejlesztője, gyártója a Koraszülöttek Világnapja alkalmából egy új fejlesztésű digitális, exportképes, világszínvonalú több mint 4.000.000 Forint értékű  MEDICOR® BABYLIFE® márkajelű kórházi újszülött inkubátort adományozott a Külgazdasági és Külügyminisztérium szervezete a Hungary Helps Ügynökség részére az újszülöttek, koraszülöttek életének védelme, egészséges életútjuk segítése érdekében.

Dr. Steiner Arnold, a MEDICOR Zrt. elnök-vezérigazgatója és Azbej Tristan, a Külgazdasági és Külügyminisztérium üldözött keresztényeket segítő programokért felelős államtitkára ünnepi beszédet mondtak.


Steiner András Arnold, kereskedelmi vezérigazgató helyettes adta át a MEDICOR® BABYLIFE® márkajelű kórházi újszülött inkubátort Azbej Tristan úrnak, a Külgazdasági és Külügyminisztérium üldözött keresztényeket segítő programokért felelős államtitkárának a mai napon a MEDICOR Ipari Centrumban.
 A MEDICOR Zrt. fejlesztése eredményeként létrejött új fejlesztésű kórházi újszülött inkubátornak a legnagyobb nyertesei az újszülöttek, koraszülöttek, a gyermeket váró családok és kórházak lesznek, mert ezáltal kevesebb lesz a csecsemőhalálozás, nagyobb lesz a minőségi túlélés esélye.

A MEDICOR Zrt. számára kiemelten fontos a jövőbe tekintő gondoskodás, ezért az újszülött, koraszülöttekkel kapcsolatosan a jövőben is folytatni kívánja a felelős társadalmi szerepvállalását és a legmodernebb technológiákat alkalmazza az újszülött-gyógyászati műszereinek kifejlesztésében, mindezt az újszülöttek, koraszülöttek halálozásának csökkentése és életminőségük javítása érdekében.

MEDICOR Zrt.
A MEDICOR Zrt. 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás. A Társaság tulajdonosa a MEDICOR® szó és ábrás védjegynek, amelyek 12-szoros MagyarBrands, és 8x Superbrands díjasok. A MEDICOR Zrt. alapító tagja a MediKlaszter „Akkreditált Innovációs Klaszternek”, tagja a Magyar Innovációs Szövetségnek. A MEDICOR Zrt. 2018-ban létrehozta - a MEDICOR történelem elindulásának, és a magyar orvostechnika ipar születésének 100. évfordulóján, az iparág jelenéért és jövőjéért érzett elkötelezettségből kiindulva -, a „Magyar Orvostechnikai Iparért” Alapítványt. 

A MEDICOR Zrt. 60 éve a koraszülöttek, újszülöttek védelmét szolgáló gyógyászati készülékek gyártója. Kiemelt termékei a csecsemőinkubátorok, transzportinkubátorok, melegítő- és reanimációs asztalok, gyógyító kékfénylámpa család.  Beszállítója az ENSZ Unicef és WHO szervezeteinek, termékei ott vannak minden földrészen, közel 100 országban. A cég termék portfoliója most bővül az intenzív osztályokon működő készülékek adatait gyűjtő, elemző digitális adatkoncentrátorral és a non-kontakt adatmérésekkel. új, szabadalmaztatott terméke a MASSVENTILL® mobil intenzív kórház és lélegeztető rendszer, egy mobil, többször áttelepíthető egészségügyi ellátó egység, amely alkalmas arra, hogy különböző krízishelyzetekben gyorsan kialakítható intenzív egészségügyi ellátásra alkalmas környezetet biztosítson a rászoruló paciensek részére. A MassVentil mobilkórház alapja egy moduláris felépítésű könnyűszerkezetes konténer rendszer, amely raktározható, jellégéhez mérten könnyen szállítható és gyorsan telepíthető egységekből áll. Célja, hogy a krízishelyzetekben hirtelen fellépő ellátási igény esetén gyors és szakszerű a modern egészségügyi ellátás követelményeinek megfelelő megoldást nyújtson.

Innováció és Tradíció, MEDICOR – Az egészséges kapcsolat.

 

5a3ae39aa9539.jpg

Higanyveszély: eltört a lázmérő!

5a7af4605b9c5.jpg

A terhesség egyértelmű jelei

Fejlesszük egyensúlyunkat bokagyakorlatokkal