Magazin

MEDICOR Zrt. Egészségmagazinja

Bemutatkozik a MEDICOR Egészségközpont

Témakörök:

Tisztelt Vendégünk!

A MEDICOR® Egészségközpont széleskörű szakorvosi szolgáltatással, és magas színvonalú egészségügyi ellátással várja a pácienseket. Intézményünk, korszerű diagnosztikai eszközökkel, műszerekkel, komplex szakellátást biztosít.


Kellemes környezetben, udvarias, magasan kvalifikált szakorvosok és jól képzett szakdolgozók végzik a személyre szabott vizsgálatokat. Szolgáltatásainkat kínáljuk magánszemélyeknek, cégeknek (szűrés, kártyás szolgáltatások, foglalkozás-egészségügyi, és szakellátások).

Tevékenységünkben jelentős szerepet szánunk a megelőzésnek, különös tekintettel a szív-és érrendszeri, a daganatos és a mozgásszervi betegségekre. Egészségügyi szűréseink során, kiszűrjük a betegségeket és az azt megelőző állapotokat.

Szakorvosaink, szükség esetén, további szakvizsgálatokra vagy kezelésekre tesznek javaslatot. Azokat a vizsgálatokat, melyeket nem áll módunkban elvégezni (CT, MR egyéb speciális beavatkozások), az Egészségközpontunkkal szerződésben álló intézetekben szervezzük meg.

A különböző vizsgálatok és szűrések eredményeit dokumentáljuk, melyekről írásban - az orvosi dokumentációra vonatkozó szabályokat betartva - orvosi jelentés formájában tájékoztatjuk a szolgáltatásunkat igénybe vevőket. Központunkban a szűréseket és a különböző vizsgálatokat telefonon és e-mailen történő időpont-egyeztetés alapján végezzük, ezzel csökkentve a várakozás okozta kellemetlenségeket. Intézményünk jól megközelíthető, nagy ingyenes parkolóval rendelkezik.

A MEDICOR® Egészségközpont a közel 100 éves múlttal rendelkező, világhírű, Business Superbrands-szel, Magyar Brands-szel, és Budapest Márka díjjal elismert, magyar tulajdonú, orvosi műszereket gyártó  MEDICOR Zrt. érdekeltsége. Ez a tény, és a szolgáltatásokat nyújtó orvosok, garancia a megbízhatóságra és a minőségre!

Várjuk szíves jelentkezését, hogy személyesen is meggyőződhessen egészségügyi ellátásunk színvonaláról.

Üdvözlettel:


Prof. Dr. Rózsa Imre
Orvosigazgató
5a3ae39aa9539.jpg

Higanyveszély: eltört a lázmérő!

5a7af4605b9c5.jpg

A terhesség egyértelmű jelei

Fejlesszük egyensúlyunkat bokagyakorlatokkal