Magazin

MEDICOR Zrt. Egészségmagazinja

61e7d739cb923097200016.jpg

Radioaktív medálok: a hatóság óvva int az 5G elleni "védőékszekerektől"

Témakörök: Életmód, táplálkozás Diéta, fitness Születés Kutatás Érdekesség

Erre mondják, hogy nem használ, de legalább árt: bizonyos 5G ellenes védőékszerekről kiderült, hogy nem védik meg az egészséget, sőt amint Hollandiában kiderült radioaktívak is. - olvasható az egeszsegkalauz.hu-n.

A nukleáris hatóság gyakran ad ki tájékoztatásokat bizonyos témákról, mint például mint a nukleáris hulladékszállításokról vagy az új nukleáris kutatási laboratóriumokról. Most azonban a hatóság abszurd címmel közzétett egy bejegyzést,

“Van kvantum medálod vagy negatív ion ékszered?”

Ebben a cikkben a hatóság több olyan termék lehetséges egészségügyi veszélyeire figyelmeztet, amelyek különösen az ezoterikus rajongók körében népszerűek.
A nyavláncok, illetve a karkötők olyan neveket viselnek, mint például Energy amor és állítólagos képességekkel hírdetnek. Az interneten ismételten úgy mutatnak be, mint az egészséget támogató és védenek az 5G sugárzás feltételezett veszélyei ellen.

A sugárzás miatt nem szabad egyszerűen háztartási hulladékba dobni

Azok, akik a termékeket viselik, ki vannak téve ennek a bizonyos sugárzásnak, amely káros lehet az egészségre, ezeket vizsgálták különböző holland laboratóriumokban. Az említett termékek között van egy karkötő kifejezetten gyermekek számára, egy sportoló nyaklánc és egy kerek amulett, amelyet kvantum medálként hirdetnek.

Mennyire veszélyes a sugárzás az egészségügyi dolgozókra?

A holland rendőrség bejelentette, hogy ezeket a termékeket tilos az országban továbbra is forgalmazni, erről értesítette a kereskedőket is. Az ügyfeleknek először a termékeket lezárt tasakban, fiókban kell tárolniuk.

Az állítólagos 5G termékek a piacon

Az 5G mobilkommunikációs szabvány miatt feltételezett egészségügyi kockázatról szóló számos összeesküvés-elmélet ahhoz vezetett, hogy a homályos termékek piaca a neten már régen kialakult. A kínált termékek tíz és több száz euró között mozog.
valójában a mai napig, a témával kapcsolatos kiterjedt tanulmányok ellenére, nincs bizonyíték az 5G sugárzás egészségügyi veszélyére, amint azt az Egészségügyi Világszervezet hangsúlyozza.
Forrás: spiegel.de

Forrás: EgészségKalauz
 

5a3ae39aa9539.jpg

Higanyveszély: eltört a lázmérő!

5a7af4605b9c5.jpg

A terhesség egyértelmű jelei

Fejlesszük egyensúlyunkat bokagyakorlatokkal